Recepty
Domácí červený boršč nemá vždy sytě zářivou barvu, častěji se z něj stává načervenalý. Ne každé hostitelce se podaří uvařit boršč syté barvy s rubínovým odstínem.
Foto: z otevřených zdrojů Můžete použít jakýkoli druh jater Připravte si oblíbené knedlíky na nový způsob: v hrncích, spolu s kuřecími játry, zeleninou
Při tomto způsobu použití může mít maso problémy se strukturou, tvrdí odborníci Někdy se stane, že už jste se chystali připravit večeři, ale zapomněli
Foto: z veřejných zdrojů S minimem času a úsilí získáte chutný a zdravý pokrm. Pokud hledáte chutnou a zdravou svačinu s minimem kalorií, doporučujeme
Stačí dva triky při přípravě – a připravíte kulinářské mistrovské dílo. Losos na grilu je vynikající pokrm, který bude chtít vyzkoušet každý.
Při přípravě mnoha cukrářských výrobků se používají našlehané bílky. Správné ušlehání bílků je dovednost, která je základem mnoha receptů, od lehkých suflé
Snadný, pikantní a chutný recept, který převrátí vaši představu o sardinkách naruby. Tento předkrm je skutečným dárkem pro ty, kteří ocení chuť čerstvých
Foto: z veřejných zdrojů Tento pokrm se již stal ochrannou známkou Němců. Turisté, kteří přijedou do Německa, dříve či později po požití klobás a piva
Kromě zdravotních přínosů se tento pokrm skvěle hodí i na vaření, protože se dá několik dní skladovat v lednici. Zdraví celého těla začíná ve střevech.
Foto: z otevřených zdrojů Chutnou a výživnou polévku s taveným sýrem si zamilují i ti, kteří nejedí první chody. Polévka s taveným sýrem je tak chutná, že ji.