Recepty
Existuje mnoho způsobů, jak připravit bohatou polévku s hodpodge. Solanka je hustá polévka, která se začala vařit v 15.-17. století. Předpokládá se, že
Foto: z veřejných zdrojů Tuto pochoutku zvládnou i začínající kuchaři. Smažené kalamáry jsou pokrmem středomořské kuchyně. Syrové mořské plody se nakrájejí
Jejich příprava nezabere tolik času, jak by se mohlo zdát. Smažené koláče s jakoukoli náplní jsou hitem na stole, protože se dlouho nezdrží a za pár minut jsou.
Foto: z otevřených zdrojů Lavaš nemusí být kupovaný v obchodě, protože si ho snadno připravíte doma. Lavaš je nekvašený bílý chléb ve formě tenké placky
Snack muffin bude skvělou svačinou k snídani, na piknik, místo sendvičů nebo na slavnostní tabuli. K přípravě budete potřebovat libovolnou uzeninu nebo
Masová boloňská omáčka je ještě chutnější, když do ní přidáte tajnou přísadu. Vydatná a neuvěřitelně chutná boloňská omáčka je nejoblíbenější omáčkou na
Foto: z veřejných zdrojů O této odrůdě zelí se poprvé zmiňují staří Římané. Nyní se aktivně pěstuje v zemích s mírným podnebím. Kale (listové zelí) se v roce.
Tento krásný a chutný salát se skvěle hodí na slavnostní stůl. Originální salát „Tetřeví hnízdo“ nebo „Křepelčí hnízdo“
Foto: z veřejných zdrojů Recept na zdravé jídlo na každý den Zelená zelenina je bohatá na živiny, jako je vitamin K, C, kyselina listová a vitamin A. Slanina...
Těstoviny jsou křehké, mají krémovou chuť a vůni mořských plodů. Tyto těstoviny se budou líbit milovníkům pokrmů z mořských plodů. Uvaří se velmi rychle